Bij het boeken van een fotoshoot gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

 

Het boeken van een fotosessie betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

 

Veelgestelde vragen

 

  • Privacy

Heb je foto’s laten maken dat je misschien liever niet op internet wilde hebben? Geef dat dan voor de fotoshoot aan. Dit soort wensen worden gerespecteerd.

 

  • Auteursrecht

Het auteursrecht geeft mij als fotograaf het recht om de foto’s te gebruiken voor commerciële uitingen. Het auteursrecht houdt in dat ik als fotograaf altijd eigenaar blijf van een foto. De foto valt onder de wet op auteursrecht. Als klant krijg je een exemplaar hiervan voor uitsluitend persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om de foto’s te bewerken of andere manier aan te passen. Het is daarnaast niet toegestaan om de foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken. Ook het laten afdrukken op posters, magazines of kranten is niet toegestaan zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf. 

 

 Als fotograaf behoud ik het recht om de foto’s te gebruiken voor commerciële uitingen. Zoals bijvoorbeeld op mijn website, facebook of andere (gedrukte) media. Wilt u dit liever niet om een bepaalde reden, geef dit dan van te voren aan.

 

  • Wanneer krijg ik de foto's?

Bewerkte foto's ontvangt u zo snel mogelijk, maar maximaal 3 weken na de sessie.

 

  • Een fotoshoot uitstellen/annuleren

Misschien een fotoshoot geboekt, maar nu is er iemand/mijn kindje ziek? Geen probleem de fotoshoot word dan kosteloos verzet naar een nieuwe datum. Ook als de fotografe van haar kant verhindert/ziek is word kosteloos de sessie verzet. Het annuleren van een fotoshoot gaat alleen via de mail. Dan staan alles zwart op wit om misverstanden te voorkomen. Annuleren van een fotoshoot dient uiterlijk 24 uur van te voren te geschiedden. Er word dan kosteloos een nieuwe afspraak geboekt.  AIs de fotografe verhindert / ziek zijn dan word een nieuwe afspraak kosteloos geboekt.

 

  • Wanneer boek ik welke shoot?

Boek ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Zwangerschapsshoot: vindt plaats tussen 34 en 37 weken zwanger. Reserveren rond de 3e maand van uw zwangerschap.

Newbornshoot: vindt plaats binnen de eerste 14 dagen na de bevalling. Reserveren rond de 3e maand van je zwangerschap.